loading

За нас

Bellissima bijou, Ви предлга една изключително богата гама от висококачествени, ръчно изработени гривни, гердани, колиета и талисмани! Нашите бижута съчетават в себе си - красота, стил и символика!

               Водещи началото си от  древните  тибетски монаси, те се превръщат от семпли молитвени гривни в луксозно съчетание на скъпоценни камъни и благородни метали, вплетени в красиви макраме плетки. Популяризирани от холивудските знаменитости и  модните дизайнери  , те създават  мащабно модно движение, завладяващо милиони по света. С главозамайващи цени, от хиляди паундове, характерните бижута  започват да се изработват във всякакви стилове и с различни материали, като така се класифицират и в различен ценови клас, благодарение на което стават достъпни за всички нас. Така тази невероятна феерия от цветове и блясък, става наш неизменен моден аксесоар и чудесно допълнение към цялостната ни визия!

                          Със своята изящна изработка и положителен енергиен заряд тези бижута са създадени специално за Вас, за да подчертаят  красотата Ви, да откроят идентичността Ви и да допринесат за вашето по-добро настроение!

               Ние от Bellissima bijou сме безкомпромисни към качеството на нашите бижута, поради което работим само с доказали своето качество материали - полускъпоценни камъни, неръждаема  противоалергенна стомана, елементи „Swarovski”, стоманени елементи с кубични цирконий и разнообразни корди.Изберете своето бижу и го носете , като талисман или  разкошен моден аксесоар!          

Приятно пазаруване!