loading

Мъжки бижута


Редактиране на критериите  Мъжка Двулицева Гривна CAPTAIN
49лв. Без данък: 49лв.
  Мъжка Двулицева Гривна Изработена от:  Елементи: Ваксова Корда /черна/ и Котва от Благородна Стомана с вградени кубични цирконий;  Проба на Стоманата /316L/ противоалергична и непроме..
  Мъжка Двулицева Гривна CAPTAIN Silver
49лв. Без данък: 49лв.
 Мъжка Двулицева Гривна Изработена от;- Елементи: Ваксова Корда /черна/ и Котва от Благородна Стомана с вградени кубични цирконий;- Проба на Стоманата /316L/ противоалергична и непроменяща цвета ..
Комплект Гривна и Колие Set Blessed
89лв. Без данък: 89лв.
Гривна и Колие изработени от:Естествени камъни: Колие: Оникс, Хематит и Стоманен кръст с проба 316L/противоалергична и непроменяща цвета си/;Размер на кръста: Дължина..
Комплект Гривна и Колие Set Crow
95лв. Без данък: 95лв.
Комплект от Гривна и Колие изработени от:Естествени камъни:Колие: Оникс и Стоманен кръст с проба 316L;Гривна: Оникс и Кристален Кръст Сваровски;Ваксова корда /черна/;Размер на камъните:10мм.Колието и ..
МАСИВНО МЪЖКО КОЛИЕ/ГЕРДАН 12ММ.
89лв.74лв. Без данък: 74лв.
Мъжко Масивно Колие Изработено от:Естествени камъни: Матов Оникс и Хематит;Елементи: Кръст от Благородна Стомана с проба 316L /противоалергична и непроменя цвета си/;Ваксова корда /черна/;Размер на мъ..
МАСИВНО МЪЖКО КОЛИЕ/ГЕРДАН 12ММ. Тигрово Око
119лв.89лв. Без данък: 89лв.
Масивно Мъжко Колие Изработено от:Естествени камъни: Тигрово Око и Хематит;Елементи: Стоманен кръст с проба 316L; /противоалергичен не променящ цвета си!/Ваксова корда /черна/;Размер на камъните:..
Масивно Мъжко Колие/Гердан 14мм.
109лв. Без данък: 109лв.
Масивно Мъжко Колие Изработено от:Естествени камъни: Оникс;Елементи: Стоманен кръст и Стоманени елементи с проба 316L; /противоалергичен не променящ цвета си!/Ваксова корда /черна/;Размер на камъните:..
Масивно Мъжко Колие/Гердан от Оникс и Хематит 14мм.
109лв. Без данък: 109лв.
Масивно Мъжко Колие Изработено от:Естествени камъни: Оникс и Хематит;Елементи: Стоманен кръст и Стоманени елементи с проба 316L; /противоалергичен не променящ цвета си!/Ваксова корда /черна/;Разм..
Мъжка Koжена Гривна DARK LEATHER
65лв. Без данък: 65лв.
Мъжка Гривна Изработена от;Елементи: Кожа и Медицинска Стомана с проба 316L Противоалергична непроменяща цвета си!/Дължина на гривната: 22см. Всяко бижу е с луксозна подаръчна кутийка и сертифика..
МЪЖКА KOЖЕНА ГРИВНА DEEP LEATHER
65лв. Без данък: 65лв.
Мъжка Гривна Изработена от;Елементи: Кожа и Медицинска Стомана с проба 316LПротивоалергична и непроменяща цвета си!/Дължина на гривната: 21.5см. Всяко бижу е с луксозна подаръчна кутийка и сертиф..
МЪЖКА KOЖЕНА ГРИВНА GOLD GOTHIC
69лв. Без данък: 69лв.
Мъжка Гривна Изработена от;Елементи: Кожа и Медицинска Стомана с проба 316LПротивоалергична непроменяща цвета си!/Дължина на гривната: 22см. Всяко бижу е с луксозна подаръчна кутийка и сертификат..
МЪЖКА KOЖЕНА ГРИВНА GOLD LEATHER
65лв. Без данък: 65лв.
Мъжка Гривна Изработена от;Каишка от Естествена кожа и Стоманени Елементи с позлата;Стоманена закопчалка Проба на Стоманата 316L /противоалергична непроменяща цвета си и може да се мокри!/Дължина..
МЪЖКА KOЖЕНА ГРИВНА GOTHIC
69лв. Без данък: 69лв.
Мъжка Гривна Изработена от;Елементи: Кожа и Медицинска Стомана с проба 316LПротивоалергична непроменяща цвета си!/Дължина на гривната: 22см. Всяко бижу е с луксозна подаръчна кутийка и сертификат..
МЪЖКА KOЖЕНА ГРИВНА LEATHER
65лв. Без данък: 65лв.
Мъжка Гривна Изработена от;Елементи: Kожа и Медицинска Стомана с проба 316LПротивоалергична непроменяща цвета си и може да се мокри!/Дължина на гривната: 21.5см. Всяко бижу е с луксозна подаръчна..
МЪЖКА KOЖЕНА ГРИВНА VIP GOLD
65лв. Без данък: 65лв.
Мъжка Гривна Изработена от;Каишка Кожа и Стоманени Елементи с позлата;Стоманена закопчалка Проба на Стоманата 316L /противоалергична непроменяща цвета си и може да се мокри!/Дължина на гривната: ..
Показани са 1 до 15 от общо 191 на (13 сраници)