loading

Гривни
  Мъжка Двулицева Гривна CAPTAIN
49лв. Без данък: 49лв.
  Мъжка Двулицева Гривна Изработена от:  Елементи: Ваксова Корда /черна/ и Котва от Благородна Стомана с вградени кубични цирконий;  Проба на Стоманата /316L/ противоалергична и непроме..
  Мъжка Двулицева Гривна CAPTAIN Silver
49лв. Без данък: 49лв.
 Мъжка Двулицева Гривна Изработена от;- Елементи: Ваксова Корда /черна/ и Котва от Благородна Стомана с вградени кубични цирконий;- Проба на Стоманата /316L/ противоалергична и непроменяща цвета ..
Мъжка Koжена Гривна DARK LEATHER
65лв. Без данък: 65лв.
Мъжка Гривна Изработена от;Елементи: Кожа и Медицинска Стомана с проба 316L Противоалергична непроменяща цвета си!/Дължина на гривната: 22см. Всяко бижу е с луксозна подаръчна кутийка и сертифика..
МЪЖКА KOЖЕНА ГРИВНА DEEP LEATHER
65лв. Без данък: 65лв.
Мъжка Гривна Изработена от;Елементи: Естествена кожа и Медицинска Стомана с проба 316LПротивоалергична непроменяща цвета си и може да се мокри!/Дължина на гривната: 21.5см. Всяко бижу е с луксозн..
МЪЖКА KOЖЕНА ГРИВНА GOLD LEATHER
65лв. Без данък: 65лв.
Мъжка Гривна Изработена от;Каишка от Естествена кожа и Стоманени Елементи с позлата;Стоманена закопчалка Проба на Стоманата 316L /противоалергична непроменяща цвета си и може да се мокри!/Дължина..
МЪЖКА KOЖЕНА ГРИВНА GOTHIC
45лв. Без данък: 45лв.
Мъжка Кожена Гривна Изработена от;Елементи: Кожа и СтоманаРъчна изработкаДължина на гривната: 21.5см. /може да се изработи и по индивидуален размер на клиента/Всяко бижу е с луксозна подаръчна кутийка..
МЪЖКА KOЖЕНА ГРИВНА LEATHER
65лв. Без данък: 65лв.
Мъжка Гривна Изработена от;Елементи: Kожа и Медицинска Стомана с проба 316LПротивоалергична непроменяща цвета си и може да се мокри!/Дължина на гривната: 21.5см. Всяко бижу е с луксозна подаръчна..
МЪЖКА KOЖЕНА ГРИВНА VIP GOLD
65лв. Без данък: 65лв.
Мъжка Гривна Изработена от;Каишка Кожа и Стоманени Елементи с позлата;Стоманена закопчалка Проба на Стоманата 316L /противоалергична непроменяща цвета си и може да се мокри!/Дължина на гривната: ..
Мъжка Гривна ANCHOR
45лв. Без данък: 45лв.
  Мъжка Гривна Изработена от;- Елементи: Ваксова Корда /черна/ и Котва от Благородна Стомана с позлата;- Проба на Стоманата /316L/ противоалергична и непроменяща цвета си;- Дължина на гривната: 2..
Мъжка Гривна Antic
59лв. Без данък: 59лв.
Луксозна Мъжка Гривна Изработена от:Естествени камъни: Хематит /цвят антично злато/Елементи: Стоманен елемент с изобразена лъвска глава на него /Проба на Стоманата 316L/Ваксова корда /черна/;Разм..
Мъжка Гривна APULON
49лв.39лв. Без данък: 39лв.
Луксозна Мъжка Гривна Изработена от:Естествени камъни : Оникс и Хематит:Елементи: Стоманени мъниста;Стоманена плочка с брандирано логоВаксова корда /черна/;Размер на камъните: 10мм.Гривната е с регули..
Мъжка Гривна ATOS
39лв. Без данък: 39лв.
  Мъжка Гривна Изработена от:- Естествени камъни: Матов Оникс и Фасетиран Оникс;- Елементи: Стоманено мънисто с брандирано лого /Проба на Стоманата 316L противоалергична/- Ваксова корда /цвят чер..
Мъжка Гривна Avangard
39лв. Без данък: 39лв.
Естествени камъни-Оникс и Хематит;Ваксова корда(цвят черен);Размер на мънистата-10мм.Гривната е с регулируема плетка.Всяко бижу е с подаръчна кутийка! Bellissima Bijou e ново нала..
Мъжка Гривна Bellissima
45лв. Без данък: 45лв.
  Мъжка Гривна Изработена от;  Елементи: Ваксова Корда /черна/ и  Стоманена плочка с брандирано лого;  Проба на Стоманата /316L/ противоалергична и непроменяща цвета си;  Дълж..
Мъжка Гривна BLACK LION
55лв. Без данък: 55лв.
Естествени камъни: Матов Хематит /цвят сребрист/Елементи: Стоманен елемент с изобразена лъвска глава на него /Проба на Стоманата 316L/Ваксова корда /черна/;Размер на мънистата: 10мм.Гри..
Показани са 1 до 15 от общо 89 на (6 сраници)